We make you Great

GrowGreat erbjuder en komplett tjänst som innefattar allt från att bygga en responsiv webbplats till att skapa en grafisk profil. Vi kan även hjälpa er med domännamn, webbhosting, sökmotoroptimering, branding och sociala media.

Företag grafisk profil

En grafisk profil är riktmärken som beskriver hur ett företag eller organisation ska tillämpa användande av logotyp, typsnitt, färger, foton och grafiska element på trycksaker, webb, skyltar med mera – med andra ord är det ytterst viktigt att välja rätt från början då man kommer att följa dessa riktmärken många år framöver. Men att välja en grafisk profil är ofta lättare sagt än gjort då man måste skapa en bild av företaget som når ut till rätt publik. Vi har lång erfarenhet av professionell grafisk profilering och hjälper dig gärna.

Fördelar med att ha en responsiv hemsida.

 • Lätt att läsa och tyda texterna.
 • Du behöver inte zooma in innehållet.
 • Man behöver inte ladda ner en App från App Store eller Google Play.
 • Fungerar i alla smartphones från olika tillverkare.
 • Hela utrymmet i skärmen används till design och budskap.
 • Tydliga stora knappar som länkar.
 • Tydlig navigering i sidstrukturen.
 • Du kommer närmare dina kunder då de flesta människorna alltid har mobilen till hands.
 • Googles rankingsystem gynnar de som har mobilanpassat webbsidor.
 • Den grafiska profilen blir optimal och exakt som du vill ha det.

Den 21 april 2015 ändrade Google sin algoritm på så sätt att alla responsiva hemsidor visas längst upp. Detta innebär att alla GrowGreat kunder automatiskt kommer högre upp i Google.

Vissa besökare använder Chrome, vissa Firefox, vissa Safari och några Explorer. Till det finns de olika webbläsarna i olika versioner som visar webbplatser annorlunda. Det är viktigt att anpassa webbplatsen så att den ser bra ut i de flesta webbläsarna. Vi anpassar även webbdesignen till olika viewports, dvs olika skärmstorlekar och skärmupplösningar eftersom det i dag finns ca 100 olika viewports i form av stationära datorer, laptops, surfplattor och smartphones. Så kallad responsive webbdesign.

Studier visar att besökare som kommer till en klassiskt webbplats på sina mobiltelefoner klagar över hur mycket tid och data som krävs för att ladda hemsidan och hur svårt det är att hitta den information de behöver. De flesta av dessa kunder överger snabbt sådana webbplatser i frustration och det är osannolikt att de återvänder – eller ännu värre – börjar leta efter en konkurrent med en mer lättnavigerad webbplats.

En GrowGreat sajt löser dessa problem och tillfredsställer dina mobila besökare genom att ge dem snabb och enkel tillgång till viktig information om ditt företag. En GrowGreat webbplats är utformad med den mobila användaren i åtanke.

GrowGreat webb-app

Med GrowGreat känner din hemsida av när en kund kommer via mobilen samt vilken typ av telefon eller surfplatta det gäller, och visar automatiskt en optimal version. GrowGreat skapar en dynamisk och komplett mobil hemsida för små och medelstora företag som vill se resultat. Alla mobilvänliga funktioner gör att det blir enkelt för kunderna att hitta vad de söker. GrowGreat det smarta valet för er som vill ansluta till den mobila webbrevolutionen – snabbt och lätt.

Fotografering till hemsidan

Har du precis startat ditt företag och behöver en professionell hemsida? Du kanske inte har tillräckligt med material som behövs för att fylla en hemsida? Vi hjälper dig med hela processen – textskrivning, fotografering och grafisk design.

Personalfotografering
Porträtt i lobbyn, på hemsidan eller till tavlan i fikarummet? Vi hjälper dig med att skapa personalporträtten som förmedlar en professionell känsla samt företagets identitet.

Produktfotografering
Det är viktigt att ha produktfoton som representerar företagets helhetsprofil i såväl tryckt PR-material som butiker och kataloger på webben. Ett produktfoto ska primärt vara säljande men även avspegla de värden som bygger företagets image. Vi tar bilder som återger produkten, skapar intresse och samtidigt förmedlar rätt budskap.

Maximera interaktionen med dina kunder!

Sociala media är en viktig marknadsföringsstrategi samt ett effektivt sätt att interagera med sina existerande och potentiella kunder. Alla inlägg skräddarsys efter företagets image och publik för att nå ut på bästa sätt. Tack vare Facebooks och Twitters detaljerade statistik följs sedan alla inlägg och vi kan på så sätt förbättra kommunikationen mellan företaget och dess publik.

GrowGreat sköter alla era sociala media plattformer åt er så att ni kan luta er tillbaka och känna er trygga med att er kommunikation utåt sköts på ett professionellt och interaktivt.

Text till hemsida

Texterna man har på sin hemsida kan vara helt avgörande för vilken publik man attraherar, hurdan bild man visar utåt och i slutändan – om man lyckas sälja eller inte. Texten på hemsidan bör vara anpassad efter företagets image, framhäva tjänster och produkter på ett lockande sätt samt vara tilltalande till en specifik målgrupp. Vi hjälper dig med att skapa en text som passar just ditt företag och din hemsida för att uppnå bästa möjliga resultat.

Fönster & bildekor

En bra dekor fungerar som reklam, insynsskydd och utsmyckning.

Vi designar och monterar vi måttanpassad fönsterdekor, både till skyltfönster och olika typer av glasväggar. När det gäller fönsterdekor är möjligheterna i det närmaste obegränsade, både vad gäller färg och form. Vi besöker din butik eller företag och tar därefter fram ett förslag som överensstämmer med ditt företags grafiska profil och inredning.

Google Adwords

Oavsett om du vill hitta nya webbplatsbesökare, öka din försäljning online, få telefonerna att börja ringa eller se till att dina kunder kommer tillbaka gång på gång, kan du ta hjälp av Google AdWords. Ditt företag kan synas på Google för just de personer som söker efter det du erbjuder. Det vill säga en målgrupp som är intresserad av dina produkter eller tjänster.

Du kan nå relevanta kunder på relevanta webbplatser över hela webben. Inrikta dina annonser mot en viss typ av webbplats, utvalda målgrupper eller andra kategorier – att nå dina drömkunder har aldrig varit så enkelt.

Vi hjälper dig med utforma en kampanj åt ditt företag för att nå ut på bästa sätt. Vi tar sedan över bevakningen av kampanjen så att du kan luta dig tillbaka och vänta in de nya kunderna.

Broschyrer och reklamblad

Vill du skapa en broschyr, banderoll, skylt, rollup eller ett reklamblad? Vi hjälper dig med hela processen – textskrivning, fotografering och grafisk design.

Webbhotellspaket

Våra webbpaket innehåller allt du behöver för att snabbt och enkelt komma igång.

 • Webbhotell för din hemsida
 • Domännamn
 • Statistik
 • FTP Konto
 • Webmail
 • Hemsida Support
 • Google registrering

 

great_logo

Östra Promenaden 1, 211 59 Malmö.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!