SUPPORT

Är du i behov av att komma i kontakt med oss, få svar på frågor eller guider så är det här rätt plats för dig att besöka.

Vad är GrowGreat?

GrowGreat är en webbyrå i Malmö som skapar moderna och innovativa webbplatser åt framåttänkande företag och organisationer. Vi erbjuder en komplett tjänst som innefattar allt från att bygga en responsiv webbplats till att skapa en grafisk profil. Vi kan hjälpa er även med marknadsföring, sökmotoroptimering, branding och sociala media. Vi skapar webb och digital kommunikation som levererar resultat och gör skillnad.

 

Hur hjälper GrowGreat till att öka en webbplats synlighet i de mobila sökmotorerna?

Den 21 april 2015 ändrade Google sin algoritm på så sätt att alla responsiva hemsidor visas längst upp. Detta innebär att alla Growgreats kunder automatiskt kommer högre upp i Google.

Din GrowGreat webbplats är byggd med hjälp av god praxis, som beskrivs i Googles sökmotoroptimerings Guide, som omfattar skapande av en webbplatskarta, väldefinierade sidtitlar och beskrivningar, optimerad webbplatsstruktur för navigering, bra URL-struktur, optimerad robots.txt och registrering till sökmotorer.

Dessutom kan du ange sökord för din verksamhet som används för att hjälpa sökmotorer att rangordna webbplatsens relevans för en slutanvändares sökning. Länkar till sociala nätverk som Facebook och Twitter kommer också att bistå i denna process.

 

Hur ofta kan jag uppdatera/ändra min webbplats? Finns det ytterligare kostnader för det?

Du kan enkelt använda publiceringsverktyget när som helst för att göra alla ändringar du vill. Det finns ingen extra kostnad, så känn dig fri att experimentera och hitta det bästa sättet för dig att använda GrowGreat för att utveckla din verksamhet.

 

Vilka tjänster erbjuder ni?

Se vad som ingår i följande paketet:

  • Responsiv hemsida
  • Webb-appar
  • Sociala media
  • Grafisk design
  • Trycksaker
  • Fotografering för hemsida
  • Fönster & bildekor
  • Text till hemsida
  • Marknadsföring
  • Webbhotellspaket

Varför är den mobila webben viktigt?

Det finns 4 miljarder mobiltelefoner i aktiv användning världen över: 4 gånger mer än datorer. Under 2009 ökade det mobila web användandet 148% globalt och över 300% i Sverige och antalet fortsätter att stiga (källa: Quantcast). Dina kunder letar redan efter dig på sina mobiltelefoner och detta är en enorm möjlighet för ditt företag du inte vill missa. Om ditt företag inte finns med på den mobila webben, kommer dina kunder inte att kunna hitta dig!

 

Vad är skillnaden mellan en mobil hemsida och en responsiv hemsida?

Mobila webbplatser är byggda för att utnyttja de speciella egenskaperna hos mobiltelefoner och mobila användare för att ge bästa möjliga upplevelse för besökaren. Förutom att anpassa sig till den mindre skärmen på en mobiltelefon eller en surfplatta, är de också lättare att navigera med hjälp av touch eller en knappsats och ger mer direkt tillgång till den information som en kund sannolikt är mer i behov av “on the go”. När man öppnar den mobila hemsidan erbjuds man automatiskt att spara sidan i form av en app på hemskärmen vilket gör det lättare att återkomma till hemsidan.

En responsiv hemsida är din egna hemsida som är byggs på så sätt att den kommer att anpassa sig efter alla olika skärmar vare sig det är en dator, en mobiltelefon eller en surfplatta.

 

Vilka är fördelarna för mina kunder?

Studier visar att besökare som kommer till en klassiskt webbplats på sina mobiltelefoner klagar över hur mycket tid och data som krävs för att ladda hemsidan och hur svårt det är att hitta den information de behöver. De flesta av dessa kunder överger snabbt sådana webbplatser i frustration och det är osannolikt att de återvänder – eller ännu värre – börjar leta efter en konkurrent med en mer lättnavigerad webbplats.

En GrowGreat sajt löser dessa problem och tillfredsställer dina mobila besökare genom att ge dem snabb och enkel tillgång till viktig information om ditt företag. En GrowGreat webbplats är utformad med den mobila användaren i åtanke.

 

Hur kommer jag igång med min nya responsiva hemsida?

Du kan kontakta någon av våra medarbetare som kommer att ställa ett par frågor till dig kring hur du önskar att din hemsida ska se ut. Därefter kommer vi att inom 1-10 dagar att skapa en kostnadsfri demo. Efter att du godkänt demon lanserar vi din hemsida inom 24 timmar.

 

Jag vill prova innan köp. Hur fungerar det?

När du beställer en demo får du möjligheten att använda produkten kostnadsfritt. En demosajt och underdomän tilldelas dig av vår support så att du slipper köpa en domän för att utvärdera produkten. När du är nöjd med demon lanserar vi den inom 24 timmar!

 

Kommer den mobila hemsidan att ersätta min vanliga hemsida, eller vara ett komplement till den?

En GrowGreat mobil webbplats utökar räckvidden för din verksamhet till den mobila webben, så att du kan ge dina mobila besökare ett snabbt och enkelt sätt att lära känna ditt företag samt kontakta dig med ett klick. Medan din befintliga hemsida syftar till att ge en fullständig och heltäckande bild av ditt företag, ger GrowGreat mobila webbplats omedelbar tillgång till det som betyder mest när kunderna är på språng. De två webbplatserna kompletterar varandra och arbetar tillsammans för att se till att dina kunder får optimal service för sitt sammanhang och sin enhet.

 

Vad för typ av fotografering erbjuder ni?

Fotografering till hemsidan

Har du precis startat ditt företag och behöver en professionell hemsida? Du kanske inte har tillräckligt med material som behövs för att fylla en hemsida? Vi hjälper dig med hela processen – textskrivning, fotografering och grafisk design.

Personalfotografering

Porträtt i lobbyn, på hemsidan eller till tavlan i fikarummet? Vi hjälper dig med att skapa personalporträtten som förmedlar en professionell känsla samt företagets identitet.

Produktfotografering

Det är viktigt att ha produktfoton som representerar företagets helhetsprofil i såväl tryckt PR-material som butiker och kataloger på webben. Ett produktfoto ska primärt vara säljande men även avspegla de värden som bygger företagets image. Vi tar bilder som återger produkten, skapar intresse och samtidigt förmedlar rätt budskap.

Video

När det gäller video så har vi hjälpt många utav våra kunder med att göra olika typer av promo-videos som de sedan lagt upp på sina hemsidor och sociala media.

 

Hur jobbar ni med sociala media?

Sociala media är en viktig marknadsföringsstrategi samt ett effektivt sätt att interagera med sina existerande och potentiella kunder. Alla inlägg skräddarsys efter företagets image och publik för att nå ut på bästa sätt. Tack vare Facebooks och Twitters detaljerade statistik följs sedan alla inlägg och vi kan på så sätt förbättra kommunikationen mellan företaget och dess publik.

 

Vad gör ni och vad måste jag själv göra?

GrowGreat sköter alla era sociala media plattformer åt er så att ni kan luta er tillbaka och känna er trygga med att er kommunikation utåt sköts på ett professionellt och interaktivt.

 

Varför nyhetsvbrev?

Håll dina kunder uppdaterade och skicka speciella erbjudanden via ett nyhetsbrev. Sänk dina kostnader för marknadsföring jämfört med traditionell direktreklam, stärk ert varumärke och bygg kundlojalitet.

 

Hur fungerar det?

GrowGreat samarbetar med det berömda onlineverktyget MailChimp som är ett enkelt onlineverktyg där man via ett inlogg kan skapa nyhetsbrev och adresslistor samt följa upp sina utskick med lättförståelig statistik.

 

Vad gör ni och vad måste jag själv göra?

Ni behöver inte göra detta själva utan GrowGreat hjälper er med att sköta utskicken samt skapa nyhetsbreven (textskrivning, fotografering och grafisk design).

Kontakt och öppettider för support.

Vi har öppet för dig Måndag till Fredag: 09 – 16. Välkommen att ta kontakt med oss!